Betalningsmetod

BETALAR MED KREDIT ELLER DEBIT CARD

Vi accepterar för närvarande Visa, MasterCard och American Express kreditkortsbetalningar från de flesta platser över hela världen. Betalning med kreditkort eller betalkort är säkert, enkelt och bekvämt på platsen.

Vi vidtar alla åtgärder för att skydda våra kunder personlig information mot förlust, missbruk och förändring. Vi använder krypteringsteknik när du tar emot och överför din personliga information på vår webbplats. All information du tillhandahåller är säkrad med Secure Sockets Layer (SSL) krypteringsteknik. Vi använder SSL-teknik för att förhindra att din information avlyssnas och läsas när den överförs via Internet. Dessutom testas vår webbplats dagligen.

Obs! Vi lagrar inte eller granskar ditt kreditkort och personuppgifter. I så fall bör eventuella problem uppstå beträffande ditt kreditkort eller betalkortstransaktion, var vänlig kontakta MoneyBookers eller ditt kreditkortsföretag för hjälp? Vi kan inte ta emot något ansvar för kreditkorts- eller betalkortbetalningsproblem.